logo_images_0_15676695611038970815
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Article Image 0

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Buiten een perfecte motorische staat, is een goede uiterlijke staat van een auto eveneens belangrijk. Helaas krijgt iedere automobilist weleens te maken met enige vorm van schade.

Of het nu gaat om het verhelpen van een kleine kras of het vakkundig herstellen van een grote deuk, onze afdeling schadeherstel gaat vakkundig te werk en beschikt over een grote voorbewerkingsruimte en een moderne, zeer ruime spuitcabine, waardoor wij topkwaliteit kunnen leveren!

Inzicht in het reparatieproces

1. Intakegesprek
Als u schade rijdt komt u bij ons langs, zodat wij de schade kunnen bekijken en plannen wij samen met u een datum voor de reparatie. Tevens wordt er besproken of er vervangend vervoer wenselijk is. U kunt vervolgens de schade melden bij uw verzekering. Expertise wordt in samenwerking met betreffende verzekeringsmaatschappij door ons afgehandeld.

2. Calculatie
In de meeste gevallen zal een schade-expert de schade komen opnemen. Wij maken voor u een calculatie, zodat u inzicht krijgt in de kosten die deze reparatie met zich mee brengt. Wij zullen, indien dit aan de orde is, de calculatie voorleggen aan de expert van uw verzekeringsmaatschappij. Na uw akkoord gaan wij voor u aan de slag.

3. Demontage
Schade blijft meestal beperkt tot bepaalde onderdelen van de auto, bijvoorbeeld een portier of een bumper. Wij zorgen uiteraard eerst voor een vakkundige demontage van dit betreffende onderdeel.

4. Plaatwerk
Afhankelijk van de schade ontstaan er vervormingen, deuken en krassen. Deze moeten eerst worden gecorrigeerd. Dit is dan ook een belangrijke schakel in het schadeherstelproces. Wij beschikken over de juiste gereedschappen om dit succesvol uit te kunnen voeren.

5. Voorbewerken
Tijdens deze fase wordt voorbereidend werk verricht voor het spuitwerk. Hierbij kan gedacht worden aan uitvlakken van oneffenheden, inlassen van nieuwe delen en het plaatwerk wordt voorbewerkt voor een optimale hechting van de lak.

6. Spuitwerk
De auto en/of onderdelen zijn nu klaar voor het spuiten. Wij hebben een moderne spuitcabine waarin wij op fabrieksniveau de nieuwe lak kunnen aan brengen.

7. Montage
Nadat het betreffende deel uitgehard is, worden de onderdelen weer netjes en veilig teruggeplaatst. Oude onderdelen die niet meer bruikbaar zijn, worden vervangen door nieuwe onderdelen.

8. Controle
Uiteraard zal er een eindcontrole worden uitgevoerd, zodat wij er zeker van zijn dat alles keurig afgeleverd wordt. U kunt vervolgens uw auto weer ophalen.

Werkplaatsafspraak plannen?

Bekijk ook deze werkplaats services

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website