logo_images_0_15676695611038970815
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Garage

Sub Page Listing Image

APK - Keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is in Europa wettelijk verplicht. Volgens deze wet moeten personenauto's, lichte bedrijfswagens en aanhangwagens met een toegestaan maximum massa van 3.500 kg, met een door de RDW vastgestelde termijn APK gekeurd worden.

Sub Page Listing Image

Onderhoud & reparatie

Het onderhoud aan een auto is kostbaar en je krijgt er vaak nauwelijks iets zichtbaars voor terug. Toch is regelmatig onderhoud ontzettend belangrijk voor de levensduur van uw auto en het zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden.

Sub Page Listing Image

Banden & velgen

De profieldiepte van de banden is van groot belang voor de veiligheid en geeft de staat van de band aan. Een versleten band verhoogt de kans op een lekke band en vermindert de grip. Verder geldt er een wettelijk limiet op de profieldiepte. Komt u hieronder dan riskeert u een boete.

Sub Page Listing Image

Schadeherstel

Buiten een perfecte motorische staat, is een goede uiterlijke staat van een auto eveneens belangrijk. Helaas krijgt iedere automobilist weleens te maken met enige vorm van schade.

Sub Page Listing Image

Airco service

Voor een optimaal werkende airco is het van belang dat uw airco regelmatig onderhouden wordt. Het zorgt niet alleen voor een prettige temperatuur, maar ook dat vuil (stof, pollen en uitlaatgassen) niet in de auto terecht komen en dat de autoruiten razendsnel ontwasemd zijn.

Sub Page Listing Image

Transmissie spoelen

Heeft u een auto met een automatische of DSG transmissie? Dan wordt door spoelen en verversen van uw versnellingsbakolie de kans op schade, slechte prestaties en dure reparaties verkleind.

Neem contact met ons op

Het is eveneens mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken voor onze occasions.

Stel hier uw vraag

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website