logo_images_0_15676695611038970815
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Article Image 0

Onderhoud & reparatie

Het onderhoud aan een auto is kostbaar en je krijgt er vaak nauwelijks iets zichtbaars voor terug. Toch is regelmatig onderhoud ontzettend belangrijk voor de levensduur van uw auto en het zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden.

Het is wellicht niet altijd duidelijk waar de auto qua onderhoud aan toe is en wat dit inhoudt. Er bestaan twee soorten onderhoudsbeurten, in vaktermen wordt dit de grote of kleine beurt genoemd. Wij adviseren om de kleine- en grote onderhoudsbeurten afwisselend uit te laten voeren.

Bij Garage BMR wordt uw auto met de grootste zorg onderhouden en hebben dan ook de benodigde kennis om uw auto in prima conditie te houden! Uiteraard voeren wij ook de benodigde reparaties uit. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in onderhoud van auto’s van V.A.G. (Audi, VW, Seat, Skoda) is hier originele diagnose apparatuur voor aanwezig.

Het grote voordeel van de BMR is dat we alles onder één dak hebben. Hierdoor heeft u minder kosten bij grotere reparaties en is er een beter overzicht in het gehele reparatie-/vervangingsproces. U kunt in het formulier hieronder een afspraak maken.

U kunt zonder afspraak bij ons binnen komen als uw auto een storing vertoont. Wij kunnen in dit geval de storing uitlezen en direct een diagnose stellen! Voor het monteren van een accu kunt u ook zeer snel terecht.

Wij zorgen ervoor dat u weer met een gerust hart veilig op de weg kunt.
 
 

Kleine- en grote onderhoudsbeurt

Kleine onderhoudsbeurt
Een kleine beurt is standaard periodiek onderhoud dat meestal uitgevoerd wordt na 15.000 km of na één jaar. Dit is afhankelijk van wat het eerste bereikt wordt. Tijdens klein onderhoud wordt uw auto gecontroleerd op cruciale punten, zoals de remmen, uitlaat, carrosserie en verlichting. Daarnaast wordt de motorolie en het olie- en interieurfilter vervangen. Afhankelijk van uw auto en kilometerstand kan er aanvullend onderhoud plaatsvinden.

 

Grote onderhoudsbeurt
Een grote beurt wordt, afwisselend met de kleine beurt, ook na iedere 15.000 km of een jaar gedaan, maar is een stuk uitgebreider. De grote beurt, met onder andere het vervangen van alle filters, zorgt ervoor dat alle onderdelen van de auto beter blijven werken. Verder wordt de auto volledig gecontroleerd, zodat u zeker weet dat u veilig en zorgeloos kunt blijven rijden.

Doordat bij een grote onderhoudsinspectie veelal ook de onderdelen worden gecontroleerd die bij een APK keuring dienen te worden geïnspecteerd wordt dit vaak gelijktijdig uitgevoerd.

Werkplaatsafspraak plannen?

Bekijk ook deze werkplaats services

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website