logo_images_0_15676695611038970815
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Article Image 0

Revisie moderne voertuigen

Wij leveren veel werk voor dealer bedrijven en onafhankelijke garages. Hierbij gaat het vooral om moderne auto’s van 15 jaar oud tot heden. Ook particulieren en/of hobbyisten komen bij ons voor allerlei soorten revisie werkzaamheden.

In de moderne revisie draait alles om nauwkeurigheid. Vooral bij de moderne diesels is bijvoorbeeld de compressieverhouding zeer belangrijk voor het goed functioneren van de motor. Zomaar even vlakken is niet altijd meer een optie.

Bij de dieseltechniek van de common-raildiesels komt veel kijken. Wij lopen in zijn geheel tegen allerlei problemen of liever gezegd uitdagingen aan, zoals vastzittende verstuivers en afgebroken gloeibougies

Helaas komt bij de moderne motoren steeds vaker een hoog olieverbruik voor. Dit is vaak vanwege het willen verminderen van interne weerstand om zo een bepaald vermogen te halen en toch aan de emissie eisen te kunnen voldoen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina olieverbruik.

Regelmatig komen er auto’s van garagebedrijven bij ons voor het verwijderen van een afgebroken gloeibougie en/of verstuiver. Ook voor de moderne benzinemotor hebben wij alles in huis om reparaties uit te voeren.

 
 

Uit- en inbouwen motoren

Heeft u zelf niet de middelen om de motor uit- en weer in te bouwen, dan kunnen wij dit uiteraard van u overnemen. Wij hebben alles onder één dak.

Mocht u toch de capaciteit hebben om zelf de motor in te bouwen, dan is het van zeer groot belang om de inbouw instructies goed op te volgen, zodat problemen voorkomen kunnen worden. Schades als gevolg van foutieve inbouw vallen namelijk niet onder de garantie. Mocht er tijdens het inbouwen vragen ontstaan dan kunt u deze altijd aan ons stellen.

Vragen of interesse?

Bekijk ook deze werkplaats items

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website