logo_images_0_15676695611038970815
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Article Image 0

Revisie oldtimers

Zoals onze showroom al doet vermoeden zijn wij liefhebbers van klassieke auto's en oldtimers. Wij reviseren dus ook veel motoren voor dit segment. Restauratiebedrijven brengen regelmatig oude Jaguar-, Chevrolet-, Mercedes-of MG motoren of cilinderkoppen voor een complete of gedeeltelijke revisie.

Ook particulieren weten ons te vinden om de motor van hun geliefde verzamelobject door ons eens goed te laten bekijken en zo nodig weer helemaal in orde te maken met nieuwe, bewerkte of in-huis gemaakte onderdelen.

Dus ook voor de motor en het onderhoud van uw klassieker bent u bij ons aan het juiste adres.

Uit- en inbouwen motoren

Heeft u zelf niet de middelen om de motor uit en weer in te bouwen, dan kunnen wij dit uiteraard van u overnemen. Wij hebben alles onder één dak.

Mocht u toch de capaciteit hebben om zelf de motor in te bouwen, dan is het van zeer groot belang om de inbouw instructies goed op te volgen, zodat problemen voorkomen kunnen worden. Schades als gevolg van foutieve inbouw vallen namelijk niet onder de garantie. Mocht er tijdens het inbouwen vragen ontstaan dan kunt u deze altijd aan ons stellen.

Vragen of interesse?

Bekijk ook deze werkplaats items

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website